Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

02.03.09

Nonii, täna kogunesid ärksamad fännid ja meeskond Tamme staadioni pubis-baaris ja nüüd on rõõm teatada et jalkahooaeg on avatud!
Fännide juhtimisel läbi viidud ürituse esimesed avasõnad esitas Meelis, tagasihoidlikult aga rõõmuga ja andis kiiresti jutujärje üle treenerile. Norberti kõne oli positiivne ja õhkus igati asjalikkusest, kohe hea oli kuulata. Loodab noortest poistest kõik välja pigistada ja palus siinkohal ka fännide abi, sest meeskonnale on fänne vaja et mäng sujuks ja et tahetaks tahta anda endast kõike.
Peale Norbertit võttis sõna ka vastvalitud kapten Mario. Kõige muu kõrval rõhutas väga fännide vajadust ja lootis et me neid igal hetkel toetaksime. Okei, toetame! :) No ja loomulikult pidid ka fännid sõna võtma ja selle raske töö võttis enda peale Kaido – jutt lihtne ja lühike, kõik nii nagu peab.
Õhtu jätkus suupistete manustamisega. Taustaks panime seinale Tammeka meistriliigasse tulemise aastatetaguse mängu video ja algas meeskonna ja fännide vaheline täringujalka võistlus. Kõik olid haaratud mängu ja meeleolud olid laes. Lõppkokkuvõttes võitis meeskond, kahju, sest see oli ainus jalkavõistlus kus meil oleks võimalik olnud neid võita, platsil me neid kindlasti ei lööks :)
Õhtu kestis kokku kolme tunni jagu. Kõik arvasid et selliseid üritusi kus vähendatakse piire mängijate ja fännide vahel tuleks teha kordades rohkem. Eks me siis ürita. Ürituse pildirida SIIN.

Kommentaare ei ole: