Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

14.03.09

Viljandis jäi veel punktiarve avamata.



Mulgimaal käidud ja juba kolmas kord järjest tuli sealt kahjux lahkuda 0-3 kaotusega...nuux.

Esimene poolaeg oli suht okei. Võib öelda, et väike initsiatiiv kuulus meile. Tekkis ka paar head võimalust väravaesisel, aga kahjux puterdati need olukorrad lihtsalt ära. Tulevik lõi poolaja ainsa värava jällegi standardolukorrast- väravaesisel unustati vastane jällegi täiesti ära ja tal polnud raskusi pall peaga väravasse kõxata. Teine poolaeg oli suht igav ja mõlemad pooled mängisid kuidagi loiult. Tulevik suutis siiski veel kax korda skoorida. Teise värava puhul tegi Mait väikese valearvestuse väljajooxul ja vastsel ei valmistand raskusi pall yle tema väravasse tõsta. Kolmas värav löödi paar mintsa enne lõppu meie trahvikastis tekkinud segaduse järgselt.

Puudust tundsime u-19 koondisega eelmisel õhtul Kreekas tulnud Prosast, Laabusest ja Haljakust. Eriti just kahest esimesest, sest ryndeteravusest jäi ikka täna väga vähe vähex. Selge on see, et need poisid hakkavad koondisega ysna tihti mängudel käima ja loodame, et teised hakkavad veel rohkem pingutama. Teistmoodi ju ei saa. Täna jäi pisut arusaamatux ka peatreeneri vahetused, aga treener on ikkagi tema ja kyllap tundusid tehtud valikud talle õiged.

Teisipäeval on koduväljakul vastasex tugev Sillamäe Kalev, kes täna Paide puuri päris korralikult täis pexis. Loodame, et meie poolelt on kõik rivis ja suudame Sillamäed yllatada. Korra ju juba kuu aega tagasi suutsime ja mäng algab siiski 0-0 seisult. Kõik on võimalik.

Kommentaare ei ole: