Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

18.03.09

Saun

Sellist hävitavat kaotust, nagu eile saime, ei osand isegi unes ette näha. Päris lõbus oli peale omade 0-8 kaotust ja vihmast & lörtsist läbivettinuna koju siirduda. Väga palju tehti kaitses rumalaid ja lapsikuid vigu ja "tänu" sellele skoor nii suurex paisuski. Mängu esimesed 20 minutit olid päris võitluslikud, aga lõpux harjusid kylalised meie libeda koduväljakuga kiiremini ja lõid puuri täis. Selliseid yxikuid suuri kaotusi on ka suuremad klubid saanud ja fännid loodavad kogu sydamest, et eilne häving jääb ka meie meeskonna jaox hooaja ainsax. Loodame, et eilne mäng suudetaxe kiiresti unustada ja juba laupäeval näitada Kalju vastu palju sisukamat mängu. Teisiti ju lihtsalt ei saa. Eilses mängus saime ka meie paar ohtlikku lööki teha, kuid Alberti ja Reio kauglöögid suutis Dj näppudega yle värava tõrjuda.
Mängu vaheajal toimus jällegi loosimine ja seekord naeratas loosiõnn just meile-ööklubi piletid võitis Heix ja peaauhinna ehk siis pileti Eesti- Brasilia mängule rabas endale Guitz!
Peale mängu olex ka päris sauna tahtnud minna, aga kahjux selline võimalus puudus :-)
Niisiis eilne unustada ja keskendume laupäevax!

1 kommentaar:

jflash ütles ...

Totaal saun jah. Hooaja algus pole mitte midagi head lubav ja kardan et ega ka jätk palju parem ei tule, näis mis saab Paide ja Kuressaarega...