Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

21.03.09

Värav löödud!

Täna mängitud meistrikate neljandas voorus kaotasime koduplatsil Kaljule 1-2. Seni peetud mängudest oli see kõige parem nii tulemuse kui ka mängu poolest. Esimesel poolajal oli mäng kohati väga rabe, kuid õnnex ei suutnud vastasedki midagi väga hullu korda saata. Esimene värav tuli karistuslöögist u 30 meetrilt ja kahjux meie Mait isegi ei reageerinud sellele. Ilus löök oli. Teise värava puhul exis meie kaitse ilmselt suluseisu tekitamisel ja Nunes pääses Maiduga silmitsi ja lõi ära. Õnnex ei lasknud meie poisid ka peale seda pead longu ja jätkasid yritamist. Teine poolaeg oli tunduvalt parem. Nõmmekad nägid väljakul väga uimased välja ja initsiatiiv kuulus kindlalt Tammekale. Ka Kalju sai paar korda väga ohtlikult löögile, kuid Mait tegi teisel poolajal suurepärase mängu ja tema tõrjed hoidsid meid lõpuni mängus. Terve mängu väga aktiivselt tegutsenud Albert Prosa peatamisega ei saanud vastased enam lõpus hakkama ja tõmmatigi ta karistusalas maha. Penalt. Väga enesekindlalt läx Heiko vastaste vv Kaasi juurde ja võttis talt käest palli, mida ta pikalt oli enda selja taga peitnud ja viis mänguvahendi penalti kohale. Tamm läheb lööma? Kõik olime väga yllatunud. Heiko läx ja lõi kindalt ära! Väääärav! Saime esimest korda sellel aastal värava yle rõõmustada. Mängida jäi veel napid 3 minutit + mõni lisaminut. Meie ergutuste saatel meie meeskond aina ryndas ja ryndas, kuid kahjux enam väravat ei saand....
Napp kaotus Kaljule ja väga sisukas mäng annavad edaspidisex ainult lootust, et edaspidi saab aina paremax minna. Loodame, et peatreener ja mängijad suudavad kõik erimeelsused unustada ja igax mängux yhtse löögirusikana platsile tulla.
Kure võit täna Sillamäe yle näitas, et kõik on võimalik. Kas peale Kure fännide oli kuskil keegi, kes uskus Kure võitu? Vaevalt. Paljud ju arvasid peale teisipäevast "sauna" Sillamäele, et saame samasuguse paki ka Kalju käest. Läx teisiti. Kure on meist nyyd kyll nelja punkti kaugusel, kuid hooaeg alles algas ja fännid usuvad, et meie meeskond läheb aina paremax.
Nyyd on kax nädalat pausi ja vast paranevad meil ära ka kõik vigastatud poisid. Täna tõmmati ju ka meie S. Valtna ysna toorelt maha ja õnnex meil oli veel yx vahetus järel. Vastasel juhul olex pidanud mängu vähemuses jätkama. Kui tõsisex Siimu vigastus osutub, selgub vast lähipäevil.
Järgmine mäng siis võõral väljakul Levadia enda vastu. Enamus meie noortest poistest mängsid sellesama Levadia vastu ju paar poolteist aastat tagasi 1/8 karikafinaalis ja kaotasid vaid 1-4. Tookord teenis ju Levadias mänginud Smirnov punase kaardi meie mängija löömise eest. Loodame, et ka seekord suudavad meie poisid nii hästi mängida, et vastased enesevalitsemise kaotavad ja niimoodi hoopis meile head sansid kätte mängivad.
Nagu enamus juba teab, siis sel aastal valib meie väike fännklubi iga kuu parimat mängijat ja märtsikuu parimax valisime suht yxmeelselt Eldar Rassulovi. Nende nelja peetud kohtumise jooxul näitas ta kõige stabiilsemat mängu. Enne viimast mängu ei olnud aga sugugi kindel, kes parimax osutub. Tahax loota, et iga kuu läheb meil parima mängija valimine aina raskemax ja kõik annavad igas mängus endast maximumi.
Kuhu jäid Kalju fännid? Tundus, et kohal mõni neist siiski oli, aga häält tegi aint yx inimene. Peale löödud väravat. Peale mängu yhinesid temaga veel kax fänni. Igatahes olexime lootnud palju suuremat konkurentsi, aga kyllap oli põhjus selles, et gripp Eestimaad laastab.
Kaotasime täna, aga näidates head mängu. Tuju tegi hoopis halvax see, et Kure suutis uskumatul kombel Sillamäed võita.
Oli hea mäng.
Pildirida SIIN.

2 kommentaari:

Rommi Parman ütles ...

kuidas fännklubiga liituda ? :D

Kaitz ütles ...

Meiega võid liituda ju igal mängul. Kui tahad võid mu msn-i lisada: kaitz23@hotmail.com