Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

01.04.09

Fänniklubi trummikoolitus

Eile sai käidud siis Eesti yhe parima trummari Peeter Jõgiojal kylas. Enne hooaja algust otsisime fännklubile uusi trumme nii maa alt kui maa pealt :-) Kui hooaja alguseni oli jäänud veel napilt nädal siis olime trummide suhtes suulise kokkuleppe saavutanud yhe ysnagi tuntud trummariga, kes mängib trumme mitmes rockbändis, kuid peagi ta enam telefonikõnedele ei vastanud ja päris viimasel hetkel meenuski mulle äkki Jõgioja. Kõne talle ja mees lubaski meile kax suurt trummi meisterdada. Meistriliiga teisex voorux Tuleviku vastu olidki trummid valmis ja põrisesid Mulgimaal päris kenasti. Kuna vineer ei olnd päris see, nagu trummimeister olex soovinud, siis lubas ta vineeri välja vahetada ja hetkel ongi meie trummid tegemises. Eile õpetas ta meile trummide peal mõned rytmid selgex, mille ka linti võtsime ja kui nyyd neid korralikult harjutame, siis loodame, et peagi saavad nad Eesti staadionidel korralikult kõlama! Pets on oma ala fanatt ja väga super, et praegusel majanduslikul raskel ajal leidub veel inimesi, kes aint omakasu peale ei mõtle. Igatahes saime endale yhe väga hea tuttava juurde. Kinkisime talle ka Tammeka särgi ja on ysna suur võimalus, et veel sel suvel teeme koos temaga mõnel mängul korraliku trummishow.
Trummid saavad Petsi kaasabil peagi ka kaubandusliku välimuse ja kui mitte sel laupäeval Tallinnas, siis järgmisel nädalavahetusel, kodus Transi vastu on nad täielikult valmis!
Eilne kahetunnine õhtupoolik trummivirtuoosi oli igatahes vägagi meeldejääv ja jääb vaid loota, et see ei jäänud ainukesex ja kui kiiresti kodutööd ära teeme, läheme uusi nõudma :-)


Kommentaare ei ole: