Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

19.04.09

Endiselt kuival.

Jällegi Tallinnas käidud ja ka Paidelt pexsa saadud. Krt, kui isegi Paide suudab meile 3 kolli mängus lyya siis millest me räägime? Kuna lõpeb see Hurda katsetamine? Tenno pannaxe mängima vasakkaitsesse, kus ta pole yldse harjunud mängima. Samal ajal istuvad pingil Joosep ja Kallandi. Mix krdi pärast ei saadud selles nii olulises mängus mängijad nende harjumuspärastel positsioonidel mängima panna? Sillamäe vastu vahetusest väga hästi mängu sekkunud Mäxa tuli ka eilses mängus alles teisel poolajal platsile ja loomulikult oli ka seekord kõige teravam ja lisax ka meie ainuke värav temalt. Kaua peab veel Haljak duublis mängima? Paide on saanud juba 7 punkti. Kure 8. Meie ees on T. Kalev, kel kyll ainult 4 punkti, aga neile kaotasime ju kodus vägagi kindlalt 0-3. Jah, mängitud on kyll alles 7 vooru ehk siis 2 vooru veel ja 1/4 hooajast läbi ja teoreetiliselt on ju võimalik see vahe tagasi teha, aga sellise mänguga ja Hurda nõmedate katsetusetega ei näe kyll eriti lootust olevat. Lisax puudub meil keskväljal mees, kes mängu yles ehitax. Koostöö ees ja tagaliini vahel puudub täielikult. Ainult tuult ja kohtunikke kaotuses syydistada on nõme. Järgmine voorus siis Kurega ja keegi mängijates ytles millagi meie linna kaunistanud plakati peal "Kure vötame mönuga" Kas ikka võtame? Kahtlustex on põhjust kyllaga. Krt kui mängux ikka piisavalt ettevalmistunud ei ole ja Paidel lastaxe endale juba 11 minutiga 2 kolli lyya siis andke andex ex, aga ma ei suuda eriti optimistlik olla eelseisva mängu suhtes. Eelmisel aastal võitis Kure meid kolmel korral ysnagi kindlalt ja viimases mängus, kui Kure oli koha meistriliigas juba taganud, võisid nad lubada endale puhkust ja meie duubli 4-0 võit ei näidanud tegelikku jõudude vahekorda. Ex laupäeval siis jälle näeme millega seekord meie noor peatreener meid yllatada oskab.
Pildirida SIIN.

1 kommentaar:

jflash ütles ...

Meeskonna nõrk mäng on hakanud õõnestama fänniklubikate moraali. Pidevad sõnavalangud kohtunike pihta hakkavad meile varsti kurjasti kätte maksma. Peame kokku istuma ja antud teemat arutama.
Samas aga on viimasel ajal olnud liiga palju kohtunike praaki. Mul on selline karvane tunne et kohtunikele on antud käsk Tartu liigast välja süüa, see tooks suurt kokku hoidu logistilise poole pealt: piisab kui mängud piirduksid põhja-eestis liikumisega ja muidugi oleks ju veel lihtsam kui kõik oleks Tallinna keskne.
Kas tõesti kohtunikke kuidagi karistada ei anna kui NEMAD suuri vigu teevad?