Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

16.04.09

Sillamäele vastu ei saanud

Eile peetud 2008/09 Eesti karikavõistluste 1/4 finaalis me Sillamäed yllatada ei suutnud ja pooltfinaali ux jäi meie noorele meeskonnale seekord veel suletux. Esimesel poolajal suudeti isegi oma värav puutumatuna hoida, kuigi tuleb tõdeda, et meil oli ikka kõvast õnne ka. Mäng oli ju pidevalt meie väljakupoolel ja vastased tekitasid meie karistusalas palju segadust. Korra veeres pall ka mööda väravajoont.
Mängu vaheajal toimus Tammeka naiskonna eestvedamisel penaltide löömine naiskonna ja fännide vahel. Naiskond alustas. Esimesed kax lööki suutis meie väravavaht Aramis tõrjuda ja kuna Heix ja Mäller olid täpsed, juhtisime 2-0. Kolmandas voorus naiskond vähendas kaotusseisu minimaalsex ja kuigi meie poolt exisid ka Joonas ja Aramis siis õnnex ei suutnud ka naiskond enam skoorida ja viimasele löögile sain asuda päris pingevabalt, aga nagu kõik juba teavad, läx löök ikka päris metsa. Kui värav olex paar meetrit laiem olnud, olex ka tulemus palju parem olnd :-D. Igatahes saavutasime naiskonna yle igati väärt 2-1 võidu ja seda suuresti tänu oma superväravavahile, kes muidex veel pealegi meie fännklubist kõige noorem! Ta suutis 3 lööki tõrjuda! Kui millalgi peaxime teiste fännidega mõne mängu pidama, siis vähemalt väravavaht on meil igati tasemel. Kui naiskond peax millagi revanssi tahtma, siis lubame, et kindlasti mõtleme selle peale :-)
Teisel poolajal hakkasid vastased meie poisse jällegi kohe avavilest kõvasti suruma ja kahjux tulid kohe ka kaitses apskad sisse ja tugev vastane karistas need kohe ära ning peagi olimegi 0-2 taga. Poisid ei heitnud siiski meelt ja võitlesid lõpuni. Palju teravust tõi kindlasti ka esindusmeeskonna eest yle pika aja mängida saanud Mäxa sekkumine. Just tema peale mängitigi pikki palle, aga krt Sillamäe kaitsjad oli kogu aeg valvel ja vahet vähendada ei õnnestunudki. Vastased jõudsid lausa viimasel sekundil veelkord sihile ja nii pidimegi end löödux tunnistama.
Rõõmu tegi ka see, et meie teine väravavaht Kaspar on palju kindlamalt tegutsema hakanud. Muidugi tuli ka väixeid apsakaid sisse, aga kellel neid ei tule ja pealegi tegi ta eile päris mitu head tõrjet.
Teele pidas peale mängu ka oma synnipäeva ja kostitas meid omatehtud hõrgutistega. Kõik maitses superhästi! Synkareid võix tihedamalt olla aint ;)
Laupäeval seisab siis ees ylioluline mäng Tallinnas Paidega. Loodame, et kõik vigastustega kimpus olnud mängijad on kah laupäeval mängukõlblikud ja Paide taotaxe maa alla. Kindlasti saab see väga raske olema vaadates kuidas meeskonnad eelmisel aastal esiliigas omavahel mängisid. Esimene mäng Paides ja meile kuiv kaotus 0-3, teine ja kolmas mõõduvõtmine toimusid Tartus ja mõlemal korral lõppes mäng 1-1 viigiga. Neljas mäng Paides ja seekord meie 3-1 võit. Paide on tugev ja usun, et keegi ei alahinda neid. Võitsid nad ju ka T. Kalevit 1-0. Kerge meil olema ei saa, aga ME USUME TAMMEKASSE ja aitame igati kaasa, et sel nädalavahetusel saax punktiarve avatud!
Lahinguväljal näeme, raisk!
Pildirida möödunust SIIN.

Kommentaare ei ole: