Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

26.04.09

Kure vötsime mönuga! :-D

Lõpux ometi see kauaoodatud võit! Kuigi käes juba järgmise päeva hommik, on emotsioonid endiselt laes. Võit!
Juba avavilest alates haaras meie Tammeka mänguohjad ette kätte ja ei lasknud neid enam käest. Meie meeskond mängis eile väga agressiivset mängu ja kõik abistasid yxteist. Mängiti kiiret ja lyhikest söötu mida oli nauditav vaadata. Mängu esimene värav siis standardist ja autor Kaaaaaarel Kiiiiiiidron! Super! Peale seda väravat saime veel indu juurde ja surusime Kuret poolaja lõpuni välja. Väga ohtlik olukord tekkis pisut enne poolajavilet meie värava all siiski, kui Mait oli juba mängust väljas ja Kurel jäi yle aint pall tyhja väravasse lyya, aga meie Marek Laasik lõi selle otse väravajoonelt minema. Huh! Saime jälle kergemalt hingata.
Poolaja vaheajal seisis meie fännklubil ees järjekordne penaltivõistlus. Seekordsex vastasex oli duubelkoosseis. Meie esimesex lööjax Guitz, kes enne löögile asumist ka papu jalast heitis :-) Sellest oli kasu ja Kutter oli võimetu 1-0. Simo Tenno lõi meie Rekale pyydmatult väravasse 1-1. Meilt läx teisena lööma Mäller ja exind 2-1, duubel vastas samaga. Meie kolmas lööja Aramis pettis samuti Kutteri ära ja korrax olime jällegi peal 3-2. Ka duubel ei exind kolmandal löögil. Neljandana sain ise löögile ja parandasin oma eelmise eximuse ära ehk siis viisin fännid ette 4-3. Reka sai neljandale löögile kyll näpud vahele, aga pall lendas siiski väravasse. Pinge säilis lõpuni. Lööma läxid väravavahid. Reka lõi ja......Kutter tõrjus. Seejärel läx ta kohe ise lööma ja meie kahjux lõi ära. Kaotasime kyll 4-5, aga häbeneda pole kyll põhjust. Andsime korraliku lahingu duublile.Hea töö, poisid!
Teine poolaeg.
Tammeka alustas pisut uimaselt ja Kure mingil määral domineeris mõnda aega. Meie karistusalas olid kohati kõik väljakumängijad ja paras segadus, aga õnnex suudeti iga kord pall puhtax lyya. Kure sooritas yhe korra ka mingilt 30 meetrilt ilusa löögi ja Mait mitte ei tõrjund seda vaid hoopis pyydis! See oli supertõrje! Uskumatu.
Tammeka kosus ja meie uued & kiired rynnakulaviinid jätkusid, kui äkki yhel neist, näiliselt syytust olukorrast jäi Paapsi vastaste karistala lähedal murule ja pysti ta ise enam ei tõusnudki. toodi kanderaam ja peagi oli ka kiirabi kohal. Keegi teadis rääkida, et põlv läx liigesest välja. Asi täpsustamisel. Igatahes kui nii, siis on sellex hooajax tema mängud mängitud. Paapsi tegi eile suurepärase mängu. Teda jagus kõikjale. Rabas kaitses ja lõi rynnakul nii endale kui teistele häid võimalusi. Elu on ikka ebaõiglane vahest.
Mäng jätkus ja paremaid võimalusi lõime endiselt meie. Vahetusest sekkunud Laas pääses isegi 1-1 Kytiga, aga ei suutnud teda yle mängida. Jäi veel mängida 3 minutit ja alustasime tribyynil juba võidulaulude laulmist, sest tundus et Kure ei suuda enam kuskilt seda väravat välja võluda. Algasid lisaminutid ja endielt aina ryndasime. Reio pettis teda valvanud kaitsja ära, tegi veel yhe pette ja lõi Väääääärav! 2-0. Selle hetke emotsioone ei oskagi täpselt kirjeldada, ga need oli ikka krdi head :-) Väga palavax läx ja särk oli vaja maha kiskuda :-) Turvad kohe elustusid selle peale :-D
Lõpuvile ja meie võit!
Kedagi eraldi ei tahagi kiita, sest kõik olid eile väga head! Kordan veelkord, et eilset mängu ja poiste yxteise mõistmist oli lausa nauditav vaadata. Loodame, et nad suudavad ka edaspidi fännidele ja ka endile selliseid võimsaid emotsioone pakkuda.
Aprillikuu parimax valisime Kaspar Kohleri. Ta tegi 3 päris head mängu. Transi vastu võttis ära penalti ja veel mitu kindlat väravat. Sillamäe vastu esimesel poolajal null taga ja ilma tema tõrjeteta olex võin Sillamäe karikamängu ka 6-0 võita ja Paide vastu ei saand vähemalt kahes esimeses mängus kyll teda syydistada. Enne eilset mängu oli nö tiitlipretendente veel 2, aga nende panus jäi eile kahjux kahvatux, aga selge on see, et kui kõik poisid mängivad edaspidi alati nii hingestatult kui eile, siis on meil väga raske kuu parimat valida.
Kure on nyyd kotis ja lähme Flora skalbi järele. Kui Kure suutis neidvõita, suudame ka meie. Tuleb ainult õige mängutaktika valida ja uskuda endasse sest meie usume teisse, poisid!
Lisax siia veel ka selle, et meie noored poisid ei "suutnudki" eelmise aasta MaagTammeka "rekordit" korrata ja järelikult ka mitte yle lyya, sest eelmise aasta 8-mänguline kaotuste seeria, käib lihtsalt meie noortel poistel yle jõu :-D Tervitused ka Timo Tenistele, kes oli vägagi kindel, et meie poisid suudavad punkte noppima hakata alles hooaja teisest poolest ja lõpetusex jääbki vaid yle tõdeda, et MaagTammekal polnd suurtki nii head meeskonnavaimu, vähemalt eelmisel aastal. kui meie praegusel meeskonnal. Vot nii.
Eilsest võidusampusest parimat jooki pole olemas. See on kindel.
Kui Flash lõpux yles ärkab, lisab ta kindlasti ka pildid. Varuge siis kannatust. Ta magab kaua:-)
- Sain üles, pildirida SIIN, seekordsed pildid Popilt, mina müristasin trummi kallal :) Mäng oli igati super ja võitu väärt!

Kommentaare ei ole: