Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

04.04.09

Saun vol2

Täna hommikul Tallinna poole startides oli tuju hea nagu ikka hommikuti ja lootsime, et suudame valitsevale Eesti meistrile tõsist vastupanu osutada, aga sellest jäi asi ikka väga kaugele...
Kui meeskond platsil lõpux une oli silmist pyhkind, oli tablool juba 0-4. Mängitud polnud veel kahtkymmend minutitki. Algus oli ikka väga masendav, aga yritasime Levadia fännist paparazzo kiuste lõbusa meele säilitada. Enne poolajavilet löödi veel kax kolli ja senist mängupilti vaadates oli päris suur hirm järgneva 45 minuti ees. Teisel poolajal Levadia enam õnnex nii palju ei surunud, aga sellest hoolimata ei suutnud meie poisid midagi korda saata. Väga palju pudistati ja põhimõtteliselt igale meie söödule said vastased jala vahele. Kaks väravat siiski veel löödi ja viimane neist oli tõeline pärl-Marmor kõmmutas tugeva pommi u 25 meetrilt Maidule pyydmatult väravasse. Teisele poolajal lasi Kaldma väga palju jõulist mängu Levadial mängida-pidevalt sai mõni meie omadest kyynarnukiga näkku või ribidesse. Eldar sai nii õnnetult, et kulm puha puru ja vajas platsi ääres lausa õmblemist. Väljakule ta enam ei naasnudki ja teda asendanud Kallandi jäi samuti aeglasex.
Muidugi oli klassivahe ilmne, aga no krt kyll paar aastat tagasi kaotas tookord ikka väga verinoor MT meeskond tunduvalt tugevamale Levadiale ainult 1-4. Eelmisel aastal võitis Levadia vist 1/32 karikafinaalis Maaylikooli 10-0 ja nyyd kaotame meie 0-8. Kas meie tase ongi 4 liiga oma?
Kuskil on tehtud igatahes mingi viga. Ei saa ju minna iga meeskonna vastu ryndavat jalgpalli mängima ja enda kaitsesse jätame suured augud. Ka kiiruses jääb mõnel mehel ikka väga vajaka...
Kure võitis juba teise mängu järjest ja seekord siis Flora enda! Muidugi ei ole see ilus, kui nad terve mängu kogu meeskonnaga kastis istuvad ja pikka palli ette tambivad, aga punktid tulid jällegi ära. 6 punkti tulid neile sealt, kust mitte keegi seda ei olex osanud oodata. Kurel nydsex juba 7 punkti ja mängimata neil ju veel T. Kalevi, Tuleviku ja ka meiega. Paide võitis täna T. Kalevit, kes meid kodus kolme vastuseta väravaga kostitas. Täna öösel 00.45 näitab korduses Paide ja T. Kalevi mängu ja loodame, et ka meie meeskond eesotsas peatreeneriga vaatab seda ja õpib meie yht põhikonkurenti tundma. Eelmisel aastal tegi meie duubel Paidega kax viiki ja sai võidu kõrvale ka kaotuse. Kui minnaxe õige taktikaga mängima ja kõik mehed on mängux valmis ja võitlevad iga palli pärast, tuleb kindlasti armutu lahing ja sellest lausa peab võitjana väljuma. Enne tuleb siiski veel kodus Trans vastu võtta, kes ei suutnud täna kodus Tuleviku vastu viigist enamat. Kõigi vastu on võimalik mängida ja me tõesti loodame, et järgmisel laupäeval on meeskond mängux palju paremini valmis ja ei tunta endast tugevama vastu mitte mingit aukartust. Me tahame punkte! Me tahame väravaid!

Kommentaare ei ole: