Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

05.05.10

Esimene ring läbi!

Peale yheksat mängu jagab meie meeskond 14 punktiga koos Kaljuga 5-6 kohta ja võrreldes nende kahe meeskonna eelarveid võib vägagi rahule jääda. Oleme saanud maximumpunktid kätte ylejäänud neljalt amatöörsatsilt+ 2 viik Transi ja Levadia vastu! Ylisuper algus! Neid võite ei saa kindlasti kohustuslikex võidupunktidex pidada, kuna me ei ole veel nii tugevad, aga suurt headmeelt teevad need punktid kyll. Lisax sellele oleme suutnud yheksa mänguga lyya 15 kolli! Kuigi esimese ringi viimastes mängudes Transi ja Levadia vastu me skoorida ei suutnud, jätsime ka vastased kuivale. Kodumängu Levadiaga võibki rahulikult ajalukku kirjutada, sest kunagi varem pole me suutnud kodus Levadialt punkti kätte saada ja kunagi varem pole ka seda juhtunud, et Levadia polex meile mõnda kolli löönud. Jätke siis 24 aprill 2010 endale meelde.
Kindlasti mõjus poiste edasisele mängule hästi see, et avamängus suudeti võõrsil Kure vastu 0-2 kaotusest 3-2 võit välja mängida. Kui jätta välja Sillamäelt saadud 1-4 kaotus siis kõikides teistes mängudes jättis Tammeka väga hea mulje ja eelmise aastaga võrreldes on korralik areng toimunud. Kaotasid ju need samad poisid aasta aega tagasi suurelt 0-8 nii Levadiale kui Sillamäele.
Kristal & Hurt on tasemel! Kui hooaja eel kahtlesime, kas Kristal ikka on see kõige õigem valik peatreeneri kohale siis nyydsex pole selles mingit kahtlust-Kristal oli supervalik!
Väga hea meel on ka selle yle, et Mait on oma kindla mänguga suutnud Saxamaalt tulnud " täienduse" pingile istutada. Hea töö, Mait!
Kahju, et ryndetuus Tikenberg pole endiselt veel päris tervex saanud ja vaevleb siiamaani vigastuste kyysis.
Kõige rohkem kahju on muidugi sellest, et jäime jälle yhest mängijast ilma. Timo Teniste otsustas minna Norra tööle. Selge on see, et jalgpallist, vähemalt Tartus ära ei ela ja kui inimesel on juba erinevad kohustuses kaelas, tulebki midagi tulusamat otsida. Kindlasti ei lahkunud ta siit kerge sydamega. Võimalik, et ta olex siin töö leidnud ja siis nö poole kohaga trennis käinud, aga see polex jälle olnud õiglane teiste poiste suhtes, kes päris ilma rahata mängivad. Kurb, et klubi ei suuda vajalikke mängijaid kinni hoida. Kardan juba seda aega kui yleminekuaken avaneb, sest kindlasti on paljud meie poisid konkurentidele silma jäänud. Muidugi on lahe, kui omad kutid kuhugi paremasse klubisse jõuavad, aga siis võix ka asemele midagi väärilist tulla. Selle satsiga, kes meil praegu on, võime hooaja lõpux kindlasti Kaljust ees olla.
Tammeka on pakkunud siiamaani fännidele superemotsioone ja loodame, et see hea minek jätkub ka teises ringis.
Me usume Tammekasse!

1 kommentaar:

Piksenool ütles ...

Praegust mängu ja koosseise arvestades peaksite hooaja lõpul Kaljut edestama küll. Kes oleks hooaja hakul võinud arvata, et Tammeka ja Kalju on otsesed konkurendid. Mõlemad meeskonnad on valmistanud üllatuse. Tammeka positiivse ja Kalju on isegi mulle pakkunud negatiivse üllatuse. Kui suvise üleminekuakna jooksul midagi väga ei muutu, siis Tammeka edestab hooaja lõpul JK Nõme Kaljut. Edu Tartusse! Ajate õiget asja.