Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

30.05.10

Võit extreemsetes oludes!

Eile sõitis Tartust Ida-Virumaale 3 autotäit rahvast ja nad ei pidanud pettuma, sest võit tuli koju! Kuna Kohtla-Järve statal toimus mingi tantsupidu siis võõrustas Lootus meid Jõhvis kohalikul kylastaadionil. Võib kindlalt öelda, et isegi meie Põllu tn stata on kindlalt paremas seisukorras.
Esimesel poolajal kohe peale vilet hakkas kohe vihmakest tulema ja sadu muutus aina tugevamax. Vahepeal tuli ka mingeid terasid taevast alla :-)
Platsil olid kyll mingid jooned ära märgitud, aga tugev vihmasadu uhtus need ikka pmst minema. Karistusala tähistasid platsile asetatud punased plastmassist jullad. Norm.
Tundus, et lyhikest söötu on sellisel väljakul väga raske lykata ja mõlemad meeskonnad yritasidki rohkem pikka palli mängida.
Kahjux avas skoori Lootus ja kuna olime juba korralikult läbi vettinud, läx tuju korrax ikka väga sitax. Õnnex lõi Kiidron paari minuti pärast kolli tagasi.
Teisel poolajal vihmasadu lakkas ja päike paistis mängu lõpuni. Võisime oma märjad särgid eemale heita ja lasta päikesel oma ilusatele kehadele paista :-)
Peagi lõime 2-1 ja seda tegi jällegi kaitsemängija. Siiiiim Valtna!
Lõpux tuli veel ka Mikk Laasi individuaalse meisterlikuse tulemusena 3-1! Vabalt olex võinud lyya veel mõned kollid, sest võimalusi jagus, a nuh, midagi peab jääma ka teisipäevax;-)
Ees ongi nyyd 2 väga rasket mängu Flora ja Sillamäega ja ega midagi eriti yle ei jää, kui näidata Florale teisipäeval kodusel tammal koht kätte!

Kommentaare ei ole: