Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

27.05.10

Transilt rööviti taas punkte

Yleeile olime oma väikese fännipundiga tunnistajatex oma meeskonna järjekordsele heale esitusele. Narvas peeti ette 20. vooru mäng Trans-Tammeka.
Vastased ei suutnud ka seekord viigist enamat ja nii saigi Trans sel aastal koduväljakul meie vastu loodetud kuuest punktist vaid kax punkti. Kui eelmine mäng nende väljakul lõppes väravateta viigiga siis seekord suutsid mõlemad meeskonnad korra ka skoorida.
Esimene poolaeg oli väga võitluslik ja kindlat initsiatiivi ei omanud seal kumbki meeskond. Mõlemal poolel oli mitmeid häid võimalusi skoor avada, aga esimesel poolajal seda veel siiski ei suudetud. Meie parim võimalus oli ehk poolaja keskel, kui Transi värava ees oli korralik sagimine ja nad ei suutnud kuidagi palli puhtax lyya ja meil õnnestus ka löögile saada, aga Albert tabas vaid kyljevõrku.
Tammeka mäng käis enamasti läbi vasaku ääre, kus Mikk oli väga osav ja paljudel kordadel lausa 2 vastast korraga yle mängis ja niimoodi väga ohtlikke olukordi lõi.
Transi mängu ilmestas pidev venekeelne sõim nii kohtunike, meie mängijate kui ka yxteise aadressil. Korra tormas tandem Bondarenko & Burdakov lausa väljakule peakohtunikku sõimama ja ilmselgelt olex pidanud nad selle eest statalt minema saatma. Kui Mitinile mainisime, et oma mänguoskuste poolest kuulub ta heal juhul aint HaServi, demontstreeris mees meile oma eneserahuldamise tehnikat ;-D
Teine poolaeg algas Transi tugeva survega ja see kestis oma 20 minutit, mille jooxul oli meil vahepeal raskusi isegi yle oma väljakupoole saada. Kohati tundus lauspaanika olevat- pidevalt pexti pikka palli ette vaatamata, et kas seal yldse on mõni oma mängija. Niipea aga kui hakati jälle pisut rahulikumalt palli lykkama, tekkis ka meil häid võimalusi ja Trans muutus märgatavalt närvilisemax. Poolaja keskel lahkus supermängu teinud Mikk Laas ja teda asendas Tikenberg, kes vaid paari minuti möödudes ka sihile jõudis! 1-0! Võimas!
Tiit oli kuni mängu lõpuni väga aktiivne.
Trans jätkas surumist ja kahjux jõudsid nad ka 3 minutit enne normaalaja lõppu ka sihini :-(
Vastaste vahetusmees suutis meie sinnamaani laitmatult tegutsenud kaitse yle mängida ja palli yle vasturutanud Maidu ka väravasse lyya.
Muidugi on väga kahju, et võit päris mängu lõpus käest libises, aga parem ikkagi punkt kui mitte midagi. Korra kohtume sel aastal veel Tartus ja siis avaneb kindlasti ka võimalus eelmisest mängust saadud kaotuse eest revanš võtta.
Meie keskkaitsepaar Kiidron & Roops muutuvad iga mänguga aina kindlamax.
Kuigi Siim Tenno mängis alles pyhapäeval U-21 eest kaasa terve kohtumise, ei ilmutanud ta platsil ainsatki väsimuse tundemärki. Hea töö, Siim!
Teisipäeval saavutatud viik oli jällegi tubli meeskonnatöö tulemus. Kyll need võidud tugevamate yle kah peagi tulema hakkavad.
Enamus Transi mehi lahkus peale mängu platsilt, ilma et olex kohtunikele ja meie mängijate kätt andnud. Kahju, kui mõned kaotada ei oska.
Juba sel laupäeval seisab ees uus kylaskäik Ida- Virumaale. Kohtla Järve Lootus võõrsutab meid Jõhvi statal. Tagasiteel sai sealt möödasõidetud ja plats ka yle vaadatud. Oli isegi pisike tribyynihakatis ;-)
See asus täpselt varumeeste pingi kõrval ja kyllap me end siis vastaste pingi juures ritta sätime ;-)
Koduväljakul võitsime neid kõige napimalt ehk siis vaid 1-0 ja alahinnata neid kindlasti ei tohi.

Kommentaare ei ole: