Kas soovid liituda Tammeka fännide meililistiga? Aga palun - Nimi: Email:

16.05.10

Tulevik jälle kotis!

Selle aasta meistrikatel sai eile yheteistkymnes voor mängitud ja meie Tammeka teenis juba viienda võidu! Super! Kaljuga ei õnnestunud kahjux vahet vähendada, kuna nad yllatasid võiduga Sillamäe yle. Kaljust lahutab meid 3 ja Sillamäest 4 punkti. Eile oli see poistel lisax viiendale võidule ka viies nullimäng! Loomulikult on fännid praeguse seisuga ylirahul ;-)
Ise alustasime eilsex mängux valmistumist juba 16 oo, kui Jyri aias algas selle hooaja esimene fännigrill. Kolme tunni pärast olime juba piisavalt soojad ja hääledki olid korralikult lahti karjutud. Rongkäik tammale võis alata.
Mänguilu esimesel poolajal eriti ei olnud. Mõlemad meeskonnad exisid lubamatult palju söötudega ja ka vähesed pealelöögid väravale ei kujutanud väravavahtidele erilist ohtu. Parim võimalus oli Tulevikul, kelle ilusa kauglöögi suutis Mait tõrjuda. Poolaja aktiivsemax poolex olid kahjux vastased.
Teist poolaega alustasime juba paremini ja ka vastasete vv sai oma oskusi demontstreerida, kuni umbes tunniajase mängu järel Reio kauglöök väravas maandus! 1-0! Väravast tingitud melu ei saand meie fännisektoris veel vaibudagi, kui Heiko teistkordselt Tuleviku võrku sahistas! Kahe minutiga 2 kolli! Mänguohjad olid lõplikult meie käes ja vastastel vedas, et me rohkem neile ei löönd. Kahju, et Tiit penalti kõrgelt yle värava kõmmutas. Siimaani on penalteid 100% täpsusega löönud Heiko. Tema meile selle pendla teenis, kui sai vastasmängijalt jalaga löögi näkku ja kui teda polex väljaku kõrvale saadetud nägu tohterdama, olex kindlasti tema pidand lööma minema.
Igatahes olex ta selle tabamusega tõusnud selle hooaja Tammeka kõige resultatiivsemax.
Õnnex möödalöödud penalt midagi erilist ei tähendanud ja peagi saimegi juba vääriliselt võitu tähistama hakata.
Nyyd tuleb siis meistrikatel väike paus sisse ja järgmises 2 mängu peab Tammeka võõrsil. 25 mai on vastasex Trans ja 29 Kohtla-Järve Lootus.
Kuna 22 meestel mängu ei ole, võix sel päeval minna tammale naiskonda toetama. Nende vastasex on T- Kalev.
Eilset mängu austas oma kohalolekuga ka herr Kruusimäe, keda ilmselt paljud teavad Kojamehe nime all! Lahe, et selliseid tegelasi siia aeg-ajalt ära exib.
Eile klõpsatud pildid jõuavad kohale loodetavasti täna õhtul. Senix siis varuge kannatust :-D
Jaa, pildid SIIN. Lisapildid SIIN.

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

oleoleoleeoleee , tartu tammmekaa !

Anonüümne ütles ...

Mille poolest Tamme 4 väravat rohkem oleks olnud kui Laasi 4 väravat?